Gril Kamado Egg 21", černý
POPIS
Keramický kamado gril na dřevěné uhlí, inspirovaný japonskou troubou na rýži, nadchl v 60. letech gril mistrů na celém světě. 3v1: grilování, uzení a pečení.
Disponuje výhodami, se kterými tradiční grily soupeřit nedokážou:
2 cm silná keramická stěna
(Díky ní je přijímáno teplo, rovnoměrně rozdělovány po celém uvnitř grilu.)
Vzduchotěsné víko
(Gril při spotřebování extrémně malého množství paliva (až o 50% méně dřevěného uhlí než tradiční grily) dosahuje teploty v rozmezí od 110 ° C do 700 ° C.)
Oválný tvar
(Díky němu se v grilu vytváří tepelný podtlak jako při normální troubě, který lze ovládat prostřednictvím posuvného větráku na spodní straně zařízení což umožňuje používat gril nejen na grilování, ale i na pomalé pečení (slowcooking) nebo na uzení.)
Teploměr na víku
(Zobrazuje vnitřní teplou a usnadňuje její regulaci.)
Materiál a forma
(Udržují vlhkost uvnitř, takže grilované jídlo nevyschne a zůstane vysloveně šťavnaté.)
Snadné čištění
(Gril se po použití rozehřeje na 350°C, čímž se uvnitř vypálí saze, tuk i zbytky jídel.)
2 výklopné desky
(Nabízejí dostatek místa pro uložení nápojů, jídla či příboru.)
Nerezový stojan
(Zajišťuje stabilitu grilu a je vybaven čtyřmi kolečky na jednoduché přesouvání. Dvě kolečka lze zablokovat, aby se gril během používání nepohyboval.)
SPECIFIKACE
Gril. plocha: průměr 46,7 cm
Grilovací výška: 91 cm
Rozměry: 130x73x122 cm
Hmotnost: 86 kg
Parametry
-
Výrobce
Doplňkový sortiment
-
Rozměr
130x73x122 cm
-
Katalog. strana
630