Gril Kamado Egg 21", zelený
POPIS
Keramický Kamado gril je gril na dřevěné uhlí, inspirovaný japonskou troubou na rýži. Nadchl v 60. letech gril mistry na celém světě.
Gril disponuje výhodami, se kterými tradiční grily soupeřit nedokážou:
2 cm silná keramická stěna: díky ní je přijímáno teplo, rovnoměrně rozdělované po celém nitru grilu.
Vzduchotěsné víko: gril při spotřebování extrémně malého množství paliva (až o 50% méně dřevěného uhlí než tradiční grily) dosahuje teploty v rozmezí od 110 °C do 700 °C.
Oválný tvar: díky němu se v grilu vytváří tepelný podtlak jako u normální trouby, který lze ovládat prostřednictvím posouvacího větráku na spodní straně zařízení což umožňuje používat gril nejen na grilování , ale také na pomalé pečení (slowcooking) nebo na uzení .
Teploměr na víku: zobrazuje vnitřní teplou a usnadňuje její regulaci.
Materiál a forma: udržují vlhkost uvnitř, takže grilované jídlo nevyschne a zůstane vysloveně šťavnaté.
Jednoduché čištění: gril se po použití rozehřeje na 350 °C, čímž se uvnitř vypálí saze, tuk i zbytky jídel.
2 vyklápěcí plošiny: nabízejí dostatek místa pro uložení nápojů, jídla či příboru.
Nerezový stojan: zajišťuje stabilitu grilu a je vybaven čtyřmi kolečky pro snadné přesouvání. Dvě kolečka lze zablokovat, aby se gril během používání nepohyboval.
SPECIFIKACE
Materiál: Keramika
Šířka: 130 cm
Výška: 122 cm
Hmotnost: 86 kg
Barva: Zelená
Parametry
-
Výrobce
Doplňkový sortiment
-
Rozměr
130x73x122 cm
-
Katalog. strana
630