Hák na těsto SM20110 pro robot Lenotre, díl 99
POPIS
Používá se na hnětení různých druhů těsta včetně těžkého a hutného cesta, jako je např. chlebové těsto, těsto na pizzu, těsto na čerstvé těstoviny a pod.
Pro hnětení nebo míchání těsta
Na tyto úkony je třeba použít hnětací hák.
1. Doporučený poměr vody a mouky je 3:5.
2. Při plnění nádoby mixéru se ujistěte, že nepřekračují maximální povolené množství.
3. Maximální hmotnost mouky je 1000 g.
2. Začněte od rychlosti 1 po dobu 3 minut, rychlosti 2 po dobu 5 minut a potom v případě hnětení řidšího cesta rychlosti 3 po dobu 15 minut.
Šlehání vajíček nebo šlehačky
Na tyto úkony je třeba metličku na šlehání.
1. Pro šlehání vaječných bílků přepněte regulátor rychlosti do polohy 6. Vaječné bílky šlehejte bez přestávky po dobu 4-6 minut (v závislosti na velikosti vajec).
2. Maximální množství je 12 ks.
3. Pro šlehání šlehačky nechte nádobu z nerezové oceli nejprve na 20 minut vychladnout. Následně do ní vložte čerstvou smetany a cukr. Přepněte regulátor rychlosti do polohy
4 a šlehejte dokud nedosáhnete požadovanou konzistenci
Přísady Max. množství Doba zpracování Rychlostní stupeň
Hrubá mouka 1000 g 1 – 7 min 1 – 2
Hnětací hák Voda 500 g 1 – 7 min 1 – 2
Těsto na dort 1000 g 1 – 7 min 1 – 2
Parametry
-
Výrobce
Doplňkový sortiment
-
Katalog. strana
605