Plnička na klobásy a jaternice ruční, Porking SM208, horizontální, 4 kg
POPIS
K plnění klobás a jaternic.
Objem: 3l
Ovládání: ruční
Materiál: nerezová ocel, silikon, polypropylen
MONTÁŽ:
1. Plničku klobás vyjměte z krabice a pomocí 2 svorek upevněte k pracovnímu stolu.
2. Namontujte ji a pomocí šroubu zajistěte rukojeť k ozubenému hřídeli.
3. Otáčením rukojeti proti směru hodinových ručiček zcela vysuňte plnicí píst z plnicího válce.
4. Uvolněte zajišťovací kolík, vyjměte plnicí válec z držáku a odšroubujte plnicí píst.
5. Plnicí válec, píst a všechny části plničky, které budou v kontaktu s potravinami, omyjte teplou mýdlovou vodou a důkladně vysušte.
6. Plnicí píst našroubujte zpět na ozubený hřídel.
7. Umístěte plnicí válec do pracovní polohy a zajistěte jej pomocí zajišťovacího kolíku.
8. Vyberte si požadovaný nástavec.
9. Odšroubujte držák nástavce. Namontujte nástavec provlečením přes držák a držák zašroubujte na své místo.
PLNĚNÍ:
1. Uvolněte zajišťovací kolík. Plnicí válec zvedněte a naplňte mletým masem.
2. Umístěte plnicí válec do pracovní polohy a zajistěte jej pomocí zajišťovacího kolíku.
3. Na zvolený nástavec navlečte střívko. (Před navlečením střívka na nástavec jej nechte namočené ve studené vodě po dobu alespoň 48 hodin)
4. Otáčejte rukojetí ve směru hodinových ručiček, čímž začnete plnit střívko.
ČISTĚNÍ A ÚDRŽBA:
1. Po každém použití plničku klobás omyjte a vysušte.
2. Zařízení udržujte pro další použití v dobrém stavu.
Parametry
-
Výrobce
Doplňkový sortiment
-
Katalog. strana
625